Rendszerfejlesztés

Webáruház

Minden webáruház a maga nemében egyedi, mivel a különböző termékek különböző rendszerezést és más fajta marketinget igényelnek. Ezért igyekszünk a lehető legpontosabb egyeztetés és tervezés után az igényeknek legjobban megfelelő webáruházat kialakítani.

Hírlevél küldő rendszer

Az elektronikus hírlevél küldés egy nagyon hatékony kommunikációs eszköz, melyhez jól kiforrott saját fejlesztésű rendszerünk van. Havi egy-két hírlevéllel tájékoztatva a vásárlóközönségét, komoly vásárlásra ösztönző erőt tud elérni. Természetesen a hírlevél tartalma is fontos. Hasznos, érdekes információkat kell, hogy az olvasóinkhoz eljuttassunk, hogy ne a spam kategóriába soroljanak minket. Ehhez is tudunk segítséget nyújtani, automatikus hírlevél tartalom generálóval, mely a weboldal információi alapján mindig a legfrissebb információkat rendszerezi egy hírlevélbe.

Bankkártyás fizetés

Ma már egy modern webáruházban lehet bakkártyával fizetni. Szerencsére egyre jobban terjed a bankkártyás fizetési hajlandóság Magyarországon, így egyre jobban éri meg az ilyen irányú fejlesztés. Cégünk a 3 szereplős fizetési modellt támogatja, ahol a vásárlót átirányítjuk a bank egy titkosított oldalára, és ott tudja végrehajtani a fizetési tranzakciót. Ennek van a legnagyobb bizalomkeltő ereje, hisz az ország egyik legnagyobb bankjának kell titkosított csatornán megadni a kártyaadatokat, így fel se tud merülni a bizalmi tényező, hogy bennünk bízik-e? Nagy forgalmú webáruházak esetében tanácsolt a hazai banki szolgáltatást igénybe venni, kisebb forgalom esetén költséghatékonyabb a PayPal rendszerén keresztül megoldani a bankkártyás fizetést.

Számlázó program

Több számlázó programot kipróbáltunk már, de egyikkel sem voltunk teljesen megelégedve, ezért készítettünk egy saját fejlesztésű számlázót magunknak, mely sok mindent tud, de csak olyan dolgokat, amiket hasznosnak ítéltünk. Igyekeztünk úgy elosztani a különböző funkciókat, hogy a napi munkában ne zavarjanak be a ritkán használt alkalmazások. Annyira jól sikerült a fejlesztésünk, hogy azóta már sikerrel használja több partnercégünk is nagy megelégedettséggel. Számlázó programunk mára már egy univerzális eszköz lett.

On-line szállás és hotel menedzselő rendszer

K2Room névre keresztelt szállás és hotel menedzselő rendszerünk az egyik legkomplexebb, általunk fejlesztett, webalapú alkalmazás. Külön weboldalt is készítettünk a bemutatására, a www.k2room.eu weboldalon részletesen olvashatnak erről a fejlesztésünkről.

Teniszpálya foglaló rendszer

On-line teniszpálya foglalásra kidolgozott rendszerünk segítségével átláthatóan nyomonkövetheti vendégei foglalásait. Weblapján láthatják, hogy mikor van szabad pálya, a regisztrált vendégek akár on-line le is foglalhatják pályájukat, melyet a helyszínen a rendszer által számolt áron tudnak igénybe venni.

Nagykereskedelmi B2B rendszer

B2B (Business To Business) rendszerünket komplett megoldást nyújt nagykereskedelmi feladatok ellátására. Folyamatosan bővülő piacnak köszönhetően már export-import funkcióval is bővítettük rendszerünket, így az Unión belül és kívül is nyomon követhető a Joya cipők kereskedése. Export számlázás, EU-n belüli számlázás, visszáruk kezelése, raktárkészlet kezelése, vám procedúra támogatása.