Online kiadás, kereskedelem

Made In Pécs

A MadeInPécs név több tevékenységet rejt, melyek mind nagyon fontos szereplői Pécs város közéletének. Egyrészt Pécs aktuális témáit felkutató, feldolgozó havonta megjelenő kiadvány. Az ehhez kapcsolódó hírportálon a látogatók online formában találják meg a magazinban megjelent cikkeket.

Emellett ez a cégcsoport a MadeInPécs kávézó, Amper Klub, PécsiEst Café, Káptalan Kert üzemeltetőjeként és a Pécsi Egyetemi Napok fesztivál szervezőjeként a pécsi éjszaka egyik jelentős képviselője.

A számukra általunk elvégzett munka a következő részekből áll:

  • hírportál: a madeinpécs magazin cikkei és hírei online formában is elérhetővé váltak
  • jegyértékesítő felület: a fent felsorolt helyszínek eseményeire tudnak jegyet vásárolni a látogatók. Állóhelyes és ültetett jegyek értékesítésére alkalmas felületet készítettünk, bankkártyás fizetési lehetőséggel.
  • eseményekre történő beléptetés: a megvásárolt jegyek helyszíni érvényesítése vonalkód alapján.
weblap, on-line jegyértékesíéts

agronaplo.hu

Magyarország egyik legnagyobb agro magazinja is minket választott. A folyamatos webes fejlesztések mellett számos egyéb a piaci igényeknek megfelelő technológiát kellett kiépítenünk. Komplett banner megjelenítő és elszámoló rendszer segíti a mindennapi munkát. Partnerekkel való folyamatos kapcsolattartás REST api és RSS csatornán keresztül valósul meg.

weblapkészítés, rendszerfelügyelet

venisongusto.hu

Prémium kategóriás vadhús készételek forgalmazása a mi általunk készített webshopon keresztül is történik. A Venison Gusto csapata csak és kizárólag a legjobb válogatott húsokat használja fel. A hús egytől-egyig bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyag, a végeredmény pedig vegyszerektől mentes, laktózmentes, gluténmentes, igazán egyedi és fantasztikus ízű kézműves termék család.

weblapkészítés, rendszerfelügyelet