Ipari informatika - B2B rendszerek

Mi abban hiszünk, hogy egy vállalat folyamatainak precíz lekövetése egyedi, célirányos megoldásokkal stabilabban, jobban megoldható, mint általános “dobozos” megoldásokkal. A megvalósítási környezetet, így a programozási nyelvet is a problémához megfelelően választjuk. Kiterjedt alvállalkozói hálózattal rendelkezünk, sok problémát oldottunk már meg alvállalkozókkal közösen dolgozva, de mégis egy csapatként. C, C++, C#, Android, PHP, Javascript csak hogy pár nyelvet említsek, amiben már dolgoztunk, attól függően, hogy az adott problémára mit találtunk legoptimálisabb megoldásnak.

webáruház
honlap készítés
weboldal
weblap, webáruház
saját honlap
webáruház üzemeltetés

FiWi Hűt Kft. - vadhús feldolgozás

A Fiwi vadásztársaságoktól felvásárolt lőtt nagyvad (gímszarvas, dámszarvas, vaddisznó, őz, muflon) feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik. Termékeik nem csak a hazai szupermarketek (Lidl, Spar, Tesco) polcain találhatók meg, hanem jelnetős mennyiségű árut exportálnak külföldre. Feladatunk a komplett termelés támogató rendszer kiépítése volt, mely nyomonköveti a teljes feldolgozási-termelési folyamatot az erdőtől az asztalig, itthon és külföldön egyaránt. A projekt megvalósítás során a termelést nyomonkövető eszközökkel való kommunikáció volt az egyik fő feladat. Így felsőpályás mérleg, padlómérleg, címkéző és csomagoló gépekkel kellett összeillesztenünk rendszerünket. A munka során jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk a Bizerba Hungary Kft.-vel, akik ipari mérlegek és címkéző gépek gyártásával foglalkoznak. Számunkra fontos a stabil működés, ezért jobban hiszünk a Linux alapú rendszerekben, így saját csatoló programokat írtunk a Bizerba inteligens eszközeihez. Ipari informatikai megoldásainknak köszönhetően évek óta stabil termelés és árugazdálkodás folyik a Fiwinél.

Nagy kihívás volt az extrém hőmérsékleti és szennyeződési körülmények közötti munkavégzés támogatása (hűtőkamrában véres kézzel). Erre a problémára IP67 minősítésű speciális Android eszközöket használunk, így a raktárkészlet mozgás lekövetése a legvadabb körülmények között is megvalósítható.

ipari informatika

Duna-Dráva Cement műszakigazoló

A Duna-Dráva Cement Kft. hazánk egyik meghatározó építőanyag-gyártója, amely cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. Több ezer főt foglalkoztatnak az ország számos telephelyén. A munkavállalók műszakidő nyilvántartása az általunk fejlesztett rendszeren történik. A vállalat saját intranetjére telepített szerverünkhöz csatlakoznak a telephely és rögzítik munkavállalóik munkaidejét. Az így összegyűjtött adatokat továbbítjuk az SAP féle bérszámfejtésre, illetve a kontrolling részlegre stratégiai döntéshozások támogatásához.

ipari informatika

Evoptik - optikai B2B nagykereskedelmi rendszer

Az Evoptik Kft. szemüvegek nagykereskedésével foglalkozik, optikák számára biztosít professzionális szemüveg kereteket, lencséket. Rendszerünk segítségével intézik napi szinten a gyártóktól való bevételezést, az üzeltkötőknek való szétosztás és a jutalékelszámolást. A beszerzést az elmúlt évek vásárlói szokásai alapján tervezi a rendszer. Éves raktárgazdálkodási tervet ad, megtervezi az ideális raktárkészletet az elmúlt évek fogyasztói szokása alapján. Természetesen az optikák is rendelkeznek saját felülettel, ahol az adott raktárkészletből rendelhetnek saját raktárukba.

weblapkészítés, weboldal